Steeds tot uw dienst

Steeds tot uw dienst

Prijs

Prijs

Uw wagen met behulp van De Automakelaar te verkopen,  is rekenen op een correcte prijs. Wij bieden tot 24 maanden garantie aan de koper en dat komt ook de waarde van uw wagen ten goede. 

Persoonlijke aanpak met professionele afwerking

Persoonlijke aanpak met professionele afwerking

Wij komen onze werkwijze persoonlijk aan u voorleggen. Er worden foto’s genomen van de wagen, die we gebruiken  voor online promotie op zowel onze eigen website als advertentiepagina’s. 

Snelle verkoop

Snelle verkoop

Wij zoeken de juiste koper voor uw wagen en regelen de ontmoeting. Dankzij onze 24 maanden garantie en knowhow is het ook voor de koper aantrekkelijk om via De Automakelaar over te gaan tot aankoop. Hierdoor kan uw wagen tot 2 maal sneller verkocht worden.

Veilige en correcte verkoop

Veilige en correcte verkoop

Oplichters hebben wij er al voor u uitgefilterd. Uw wagen wordt pas overgedragen aan de koper na betaling. Op aanvraag kan ook het keuringsattest door ons in orde gebracht worden. U blijft met uw wagen rijden tot de verkoop.

Geen paperassen

Geen paperassen

Wij nemen contact op met de koper, u hoeft dus niet nodeloos heen en weer te mailen of bellen met kandidaat-kopers. Voor oplevering laten wij ook uw wagen wassen. Ook op deze manier helpt De Automakelaar u tijd besparen .